Ajankohta

24.8.2019 11:00 – 24.8.2019 13:00

Paikka

Seikkailupuisto Korkee, Mustikkamaanpolku 8, 00570 Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Pääkaupunkiseudun tradenomit← Takaisin

HUOM! Tämä tapahtuma on kiipeilijöille aikavälille klo 11.00-13.00! Ilmoittaudu vain yhteen aikaikkunaan eli yhteen kiipeilytapahtumaan.


Pääkaupunkiseudun tradenomit järjestää koko perheelle suunnatun seikkailupäivän Mustikkamaan Korkeessa. Tapahtuma on jäsenille täysin maksuton. Jäsenet saavat tuoda tapahtumaan mukanaan maksutta yhden aikuisen ei-jäsenen ja lapsia. Voit siis halutessasi ottaa puolisosi ja lapsesi mukaan seikkailemaan! Voit myös halutessasi ottaa mukaan maksutta yhden ystäväsi tai tulla seikkailemaan ilman seuralaista.


"Mustikkamaan Korkeessa Kanto -ratoja, jotka on suunniteltu erityisesti kaikkein pienimmille seikkailijoille. Kolme hauskaa ja jännää seikkailurataa sekä kiipeilyvarusteet antavat mitä parhaimman fiiliksen ja seikkailuelämyksen. Samalla radat haastavat ja kehittävät seikkailijoiden tasapainoa sekä motorisia ominaisuuksia.

Seikkailupuiston Latva -radat on sijoitettu 3-12 m korkeudelle. Radoista 4 ovat helppoja perusratoja, jotka soveltuvat erinomaisesti aloitteleville seikkailijoille sekä esim. perheille yhdessä edettäviksi. Seuraavat 4 rataosuutta ovat hieman vaativampia ja haastavat tekniikkaasi sekä voimiasi perusratoja enemmän!"


Milloin: Lauantaina 24.8.2018 klo. 11.00-13.00 
Missä: Seikkailupuisto Korkee Mustikkamaa, Mustikkamaanpolku 8, 00570 Helsinki
Muuta: Tapahtumassa on järjestetty lastenhoito pienille lapsille. Tapahtumassa myös kasvomaalausta tarjolla.


Ilmoittautumisoikeus on täysejäsenillä sekä Musta- ja Kulta-tason opiskelijajäsenillä. Tapahtuma on jäsenille täysin maksuton, mutta peruuttamattomista ilmoittautumisista perimme 50€.

Lisätiedot:
heidi.ahokas@pkstradenomit.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.