Ajankohta

25.3.2020 16:30 – 25.3.2020 19:00

Paikka

Dentsu Aegis Network, Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Tradenomit← Takaisin

Luottamuksella vahvempi itsetunto

Kyky luottaa sekä itseensä että muihin on tärkeä sosiaalisen pääoman muoto. Kuinka tunnistan, missä olen oikeasti hyvä? Miten erotan ydinosaamiseni? Kuinka luovuus ja luottamus voivat vahvistaa kykyä tulla kuulluksi?

Ohjaajat

Reidar Wasenius on kokenut yritysvalmentaja, kouluttaja ja viestinnän ammattilainen. 
Hän on toiminut koulutus- ja viestintäalalla vuodesta 1984 niin Suomessa kuin ulkomailla.  Reidarilla on laaja kokemus luovuuden sekä yksilön omien kyvykkyyksien kehittämisestä. Hän uskoo, että kun ihmiset voivat työssään hyvin, se johtaa parempiin tuloksiin. Hän on toiminut myös ääninäyttelijänä ja usealle meistä hänen äänensä on hyvin tuttu VR junien kuulutuksista

Satu Luukkonen on soveltava taiteilija, luovuuden syväosaaja ja valmentaja. Hän hyödyntää ohjauksessaan monipuolisesti taidelähtöisiä menetelmiä ja rohkaisee ihmisiä uuden sekä tuntemattoman äärelle. Hänellä on laaja-alainen kokemus eri toimintaympäristöistä ja hän on esiintymisen sekä vuorovaikutuksen ammattilainen. Sydäntä lähellä on erityisesti ihmisten auttaminen omien kykyjen löytämisessä sekä avoimuuteen opastaminen.

Aloitamme kahvitarjoilulla ja pienellä suolaisella purtavalla klo 16.30, itse valmennus alkaa klo 17.

Mitä: Riko rajasi! - Luottamuksella vahvempi itsetunto
Missä: Dentsu Aegis Network, Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki
Milloin: Keskiviikko 25.3.2020 klo 16.30-19.00

Katso muutkin Riko rajasi! -valmennukset tapahtumakalenterista!

Dentsu Aegis Network – Palamme halusta tehdä markkinointia, joka liikuttaa ja aktivoi ihmisiä oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Onnistumme siinä, koska kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa – yhdeksän toimiston toimistoperhe ja 200 hengen tiimi pystyy yhdistämään luovuutta, teknologiaa ja mediaa ennennäkemättömillä tavoilla. Lisäksi meillä on apuna 46 000 kollegaa ympäri maailmaa. Yhdessä voimme tehdä enemmän, saavuttaa enemmän ja olla osa jotain suurempaa.

 

Ilmoittautuminen aukeaa 12.2. klo 12.00.


 

Kirjaudu sisään »

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.