Ajankohta

22.4.2020 16:30 – 22.4.2020 19:00

Paikka

Danske Bank, Televisiokatu 1-3, 00075 Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Tradenomit← Takaisin

Mielikuvituksella uusia näkökulmia

Toistuvatko toiminnassasi samat kaavat päivästä toiseen? Osaatko kääntää mielikuvituksesi päälle ja pois? Onko se edes mahdollista tässä suorituskeskeisessä yhteiskunnassa? Millaisia uusia oivalluksia tai ratkaisuja löytyy jos mielikuvitusta vahvistetaan uusilla toimintatavoilla? Tässä valmennuksessa aihetta lähestytään erityisesti sanojen ja luovan kirjoittamisen näkökulmasta. Mielikuvitusta voi harjoittaa, ja se avaa uusia näkökulmia sekä mahdollisuuksia.

Ohjaajat

Heikki Saure on kirjailija sekä monitaiteilija. Heikin viimeisin kirja on Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran syksyllä 2019 julkaisema Tonttu - tarua ja totta, joka on herättänyt paljon kiinnostusta. Heikki on tullut tunnetuksi kehittämästään roskarunotyöpajasta, jonka avulla madalletaan kynnystä ryhtyä rustaamaan runoja. Hänelle on tuttua sanojen sattumanvarainen törmäyttäminen erilaisten menetelmien avulla. Hän kannustaa kaikkia luovan kirjoittamisen äärelle ja selkokielen käyttö ja sen soveltaminen on erityisen lähellä hänen sydäntään.

Satu Luukkonen on soveltava taiteilija, luovuuden syväosaaja ja valmentaja. Hän hyödyntää ohjauksessaan monipuolisesti taidelähtöisiä menetelmiä ja rohkaisee ihmisiä uuden sekä tuntemattoman äärelle. Hänellä on laaja-alainen kokemus eri toimintaympäristöistä ja hän on esiintymisen sekä vuorovaikutuksen ammattilainen. Sydäntä lähellä on erityisesti ihmisten auttaminen omien kykyjen löytämisessä sekä avoimuuteen opastaminen.

Aloitamme kahvitarjoilulla ja pienellä suolaisella purtavalla klo 16.30, itse valmennus alkaa klo 17.

Mitä: Riko rajasi! - Mielikuvituksella uusia näkökulmia
Missä: Danske Bank, Televisiokatu 1-3, 00075 Helsinki
Milloin: Keskiviikko 22.4.2020 klo 16.30-19.00

Katso muutkin Riko rajasi! -valmennukset tapahtumakalenterista!

Danske Bank on moderni, pohjoismainen pankki, joka tarjoaa henkilö- ja yritysasiakkaille palveluita laajan asiantuntemuksen, sekä innovatiivisten ratkaisujen avulla.
Tradenomien pääyhteistyökumppanina haluamme olla luotetuin kumppani pankkipalveluissa, sekä monipuolinen ja kiinnostava työnantaja.


 

Ilmoittautuminen aukeaa 12.2. klo 12.00.

 

 

Kirjaudu sisään »

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.