Ajankohta

12.5.2020 16:30 – 12.5.2020 19:00

Paikka

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, Bulevardi 56, 00120 Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Tradenomit← Takaisin

Rohkeudella lisää merkityksellisyyttä

Mitä meissä tapahtuu rohkeana hetkenä? Onko rohkeus synnynnäistä vai kiinni asenteesta? Pelon tehtävä on suojella ihmistä, mutta monia meistä se rajoittaa tai lamaannuttaa työelämässä. Rohkeus on sen mahdollistava ja eteenpäin vievä vastavoima. Esiintymisen ammattilaiset ovat aiheen kokemusasiantuntijoita ja tietävät, miten sitä voi harjoittaa.

Ohjaajat

Elsa Ervasti on filosofian- ja taiteen maisteri, esiintymis- ja vuorovaikutusvalmentaja, joka on valmentanut niin insinöörejä kuin taiteilijoitakin esiintymään rohkeammin suurilla areenoilla. Hän on auttanut satoja suomalaisia yrityksiä pitchaamaan kansainvälisissä tapahtumissa ja rakentamaan menestystarinoitaan. Vuosien kokemus on tehnyt Elsasta timanttisen valmentajan, joka löytää esitykselle kuin esitykselle tilanteeseen sopivan muodon. Elsan intohimona on tuoda teknologistuvaan Suomeen parempaa vuorovaikutusta, merkityksellisempää dialogia sekä tunneälyä ja inspiroida esiintymään rohkeasti ja tunteella!

Satu Luukkonen on soveltava taiteilija, luovuuden syväosaaja ja valmentaja. Hän hyödyntää ohjauksessaan monipuolisesti taidelähtöisiä menetelmiä ja rohkaisee ihmisiä uuden sekä tuntemattoman äärelle. Hänellä on laaja-alainen kokemus eri toimintaympäristöistä ja hän on esiintymisen sekä vuorovaikutuksen ammattilainen. Sydäntä lähellä on erityisesti ihmisten auttaminen omien kykyjen löytämisessä sekä avoimuuteen opastaminen.

Aloitamme kahvitarjoilulla ja pienellä suolaisella purtavalla klo 16.30, itse valmennus alkaa klo 17.

Mitä: Riko rajasi! - Rohkeudella lisää merkityksellisyyttä
Missä: Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, Bulevardi 56, 00120 Helsinki
Milloin: Tiistai 12.5.2020 klo 16.30-19.00

Katso muutkin Riko rajasi! -valmennukset tapahtumakalenterista!

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva on asiakkaidensa omistama, Suomen vanhin ja vakavaraisin henkivakuutusyhtiö. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiön ja If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliikkeen sekä muiden Sampo-konserniin kuuluvien yhtiöiden kanssa. 

Olemme erikoistuneet myymään henki- ja tapaturmavakuutuksia yhteistyösopimuksen kanssamme tehneiden palkansaajajärjestöjen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Jäsenetumme järjestöjen jäsenille on tutkitusti (FINE) Suomen edullisin henkivakuutus, joka auttaa selviytymään arjesta silloin, kun toinen perheen vanhemmista menehtyy.

Olemme olleet suomalaisten kotitalouksien turvana jo vuodesta 1874 ja Kalevan maljaan kaiverrettu ”Ruumiillinen ja taloudellinen hyvinvointi päämäärämme” toimii ohjenuoranamme edelleen.

 

Ilmoittautuminen aukeaa 12.2. klo 12.00.

 

Kirjaudu sisään »

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.