Ajankohta

6.3.2020 17:00 – 6.3.2020 20:00

Paikka

Vincit, John Stenbergin ranta 2, 00530 Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Tradenomit← Takaisin

Tulevaisuuden kovat kärjet luodaan pehmeillä arvoilla.

Riko rajasi! on koulutuskokonaisuus, joka pureutuu käynnissä olevaan työelämän muutokseen ja sen vaikutuksiin tulevaisuuden työn edellytyksiin. Tutkimusten mukaan luovuus on yksi tärkeimmistä taidoista tulevaisuudessa – sinulla on nyt upea mahdollisuus päästä kehittämään omia taitojasi! Luovan valmennuksen keskiössä ovat  luottamus, mielikuvitus ja rohkeus.

Valmennuskokonaisuuden avajaistilaisuudessa ovat puhumassa tulevaisuuden työelämän suunnannäyttäjät sekä yritysmaailman kokeneet konkarit Teemu Uotila ja Jesse Maula.

Teemu Uotila on Vincit CoOp Oy:n toimitusjohtaja. Vincitin poikkeavat toimintatavat johtamisessa sekä henkilöstön hyvinvoinnissa ovat herättäneet laajasti kiinnostusta. Yritys on valittu mm. Suomen ja Euroopan parhaaksi työpaikaksi. Teemu uskoo sekä vahvasti merkityksellisen työnteon että ihmisyyden voimaan. Kun ihmiset pääsevät tekemään aidosti mitä haluavat, alkavat tulokset puhua puolestaan. Jatkuva oppiminen ja uusien asioiden omaksuminen on erityisen lähellä hänen sydäntään.

Jesse Maula on Avidly Oyj:n toimitusjohtaja. Hän työskenteli useita vuosia Idean Enterprises -konsernissa ja hänellä on laaja-alainen kokemus useista eri johtotehtävistä sekä vaativista design-töistä. Hän asui usean vuoden Piilaaksossa, jossa hänen asiakkainaan ovat olleet monet maailmanluokan yritykset, kuten IBM, Amazon, Cisco, Facebook ja 23andMe. Hän korostaa design-lähtöisen ajattelun sekä empatian merkitystä. Hän kirjoitti yhdessä Hanna Maulan kanssa viime vuonna julkaistun Design ja johtaminen kirjan.

Ohjelma
17.00-17.30 Kahvitarjoilu
17.30-18.30 Jesse Maula, Teemu Uotila
18.30-18.45 Yllätysohjelmaa
18.45-19.30 Valmennuskokonaisuuden esittely

Mitä: Riko rajasi! -valmennuskokonaisuuden avajaiset
Missä: Vincit, John Stenbergin ranta 2, 00530 Helsinki
Milloin: Perjantai 6.3.2020 klo 17-20

Katso tulevat valmennukset tapahtumakalenterista!

Valmennuskokonaisuus järjestetään yhdessä Breaksin kanssa

Breaks Finland Oy on vuonna 2017 perustettu startup, joka muuttaa työelämää paremmaksi luovuuden keinoin. Breaksin lähestymistapa ja palvelukonsepti toimii vahvana muutosvoimana yksilöiden ajattelussa. Laaja-alainen ohjaajaverkostomme koostuu useista kymmenistä luovan alan ammattilaisista. Tarjoamme organisaatioille eri pituisia luovia valmennusohjelmia, joiden ytimessä ovat rohkeus, mielikuvitus, tahto ja luottamus. Jotta kiihtyvässä muutoksessa pysytään mukana, ajattelua pitää aktivoida ja vahvistaa sosiaalista pääomaa. Lue lisää: www.breaks.fi

Avajaistemme yhteistyökumppanina toimii Vincit

Vincit on vuonna 2007 perustettu kovan luokan ohjelmistokehitystalo, joka tarjoaa lisäksi konsultointi- ja valmennuspalveluita. Julkisuudessa yritys on tullut tunnetuksi etenkin rohkeista rekrykampanjoistaan ja vauhdikkaista tulosjulkaisuvideoistaan, mutta Vincit on myös paljon muuta: Vuonna 2016 Great Place To Work listasi yrityksen Euroopan ja Suomen parhaaksi työpaikaksi, minkä lisäksi Vincit on pitänyt ykkössijaa Suomen parhaana työpaikkana myös vuosina 2014 ja 2015.

 

Ilmoittautuminen aukeaa 12.2. klo 12.00.

 

Kirjaudu sisään »

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.