Ajankohta

11.3.2020 16:30 – 11.3.2020 19:00

Paikka

Cuckoo Workout, Fredrikinkatu 34 A16, Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Tradenomit← Takaisin

HUOM! Ilmoittautumalla tähän valmennusryhmään ilmoittaudut SITOVASTI osaksi valmennusryhmää, joka tapaa kolme kertaa kevään aikana! Valmennukset pidetään 11.3., 8.4. ja 6.5.2020 klo 16.30-19.

Tulevaisuuden kovat kärjet luodaan pehmeillä arvoilla

Valmennusryhmässä puredutaan työelämän käynnissä olevaan muutokseen ja sen vaikutuksiin tulevaisuuden työn edellytyksiin. Tutkimusten mukaan luovuus on yksi tärkeimmistä taidoista tulevaisuudessa. Ryhmän valmennusjakson aikana syvennytään aihealueisiin, joihin kuuluvat luottamus, mielikuvitus ja rohkeus työelämässä.

Miten eroaa avoimista koulutuksista

Osallistava ja pienryhmässä tapahtuva luova valmennus mahdollistaa yksityiskohtaisemman dialogin sekä henkilökohtaisemman ohjauksen. Suosittelemme kuitenkin osallistumista myös Riko rajasi! erillisiin valmennuksiin, joissa tämän ryhmän jäsenille tuttuihin aihealueisiin tuodaan uusia tulokulmia sekä työkaluja.

Ohjaaja

Satu Luukkonen on soveltava taiteilija, luovuuden syväosaaja ja valmentaja. Hän hyödyntää ohjauksessaan monipuolisesti taidelähtöisiä menetelmiä ja rohkaisee ihmisiä uuden sekä tuntemattoman äärelle. Hänellä on laaja-alainen kokemus eri toimintaympäristöistä ja hän on esiintymisen sekä vuorovaikutuksen ammattilainen. Sydäntä lähellä on erityisesti ihmisten auttaminen omien kykyjen löytämisessä sekä 

Valmennuksissa aloitamme kahvitarjoilulla ja pienellä suolaisella purtavalla klo 16.30, itse valmennus alkaa klo 17.

Mitä: Riko rajasi! -valmennusryhmä
Missä: Cuckoo Workout, Fredrikinkatu 34 A16, Helsinki
Milloin

  • Keskiviikko 11.3.2020, luottamuksella vahvempi itsetunto
  • Keskiviikko 8.4.2020, mielikuvituksella uusia näkökulmia
  • Keskiviikko 6.5.2020, rohkeudella lisää merkityksellisyyttä


Katso tämän pienryhmävalmennuksen lisäksi avoimet valmennukset tapahtumakalenterista!

Cuckoo Workout on suomalainen työhyvinvointiyritys, jonka pelillistetty sovellus liikuttaa yli 16 000 työikäistä yli 140 yrityksessä ja organisaatiossa. Cuckoon missiona on luoda aktiivisempia ja avoimempia työyhteisöjä sekä terveempiä ja tuottavampia työntekijöitä lyhyiden liikunnallisten ja palauttavien taukojen avulla. Cuckoo Workoutissa käyttäjät kisailevat leikkimielisesti paitsi itseään myös työkavereitaan vastaan. Pisteitä kerätään ohjatuista tauoista ja aktiviteeteista. Yritykset kisailevat aktiivisuudessa toisiaan vastaan Cuckoo Workoutin liigapörssissä. Olisiko sinunkin aika pelata peppu ylös penkistä?

 

Ilmoittautuminen aukeaa 12.2. klo 12.00. Ilmoittautuminen on sitova.

 

Kirjaudu sisään »

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.