Ajankohta

19.2.2019 18:30

Paikka

Willensauna, Kansallisteatteri

Hinta

15 €

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Pääkaupunkiseudun tradenomit ry← Takaisin

 

Pasi Lampelan uutuusesityksen rooleissa nähdään häikäisevä näyttelijätrio: Sari Puumalaisen lisäksi näyttämölle astuvat isä ja poika ‒ Heikki ja Mikko Nousiainen!

Maailman kovimmassa jääkiekkoliigassa NHL:ssä menestynyt Jarkko Rautala tulee kesäksi isänsä mökille Saimaan rannalle. Nousujohteinen ura on vaarassa kariutua. Rautala ei uskalla astua kaukaloon; hän on kadottanut otteensa lajiin, jossa hän on aiemmin ollut suvereeni tekijämies. Mitä on tapahtunut?

Suoraviivaisen isänsä Martin ja elämänsä syrjäteillä harhailevan siskopuolensa Essin kanssa Jarkko joutuu ammattilaiskiekkoiluakin kovempaan koettelemukseen: kohtaamaan itsensä ja läheistensä odotukset. Edessä on hänen tähänastisen elämänsä vaikein ottelu, jonka säännöt muuttuvat pelin edetessä. Voiko tästä turnauksesta selviytyä kukaan voittajana?

Pasi Lampelan Sammakkokuningas on ketterän dialogin siivittämä draamakomedia kansallisen suosikkilajin pimeästä puolesta, menestyksen hinnasta, siskoudesta ja veljeydestä.

 

Aika

Tiistai 19.2. klo 19.00. Esityksen kesto 2h 20min (sisältäen väliajan).

Tapaaminen Kaisaniemen puiston puolelta Itäisen Teatterikujan kulmasta, osoite on Bergbominkuja 2 klo 18:30. Olethan paikalla viimeistään 18:45.

 

Paikka

Kansallisteatteri, Willensali

Bergbominkuja 2, Helsinki

Sisäänkäynti Kaisaniemen puiston puolelta Itäisen Teatterikujan kulmasta

 

Liput

Omavastuuhinta on 15 €. Maksu ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa ti 5.2. klo 10:00 ja paikkoja on rajoitetusti! Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Ennalta peruuttamattomista ilmoittautumisista veloitamme täyden lipun hinnan (35 €).

Kutsu on tarkoitettu Pääkaupunkiseudulla asuville TRAL:n jäsenille, mukaan lukien pääkaupunkiseudulla asuvat/opiskelevat Tradenomiopiskelijaliiton Kulta- ja Musta-jäsenet.

Lisätiedot: satu.vaike@pkstradenomit.fi

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.