Ajankohta

19.6.2018 15:30 – 19.6.2018 19:00

Paikka

Lonnan saari, lähtö Kauppatorilta (Helsinki)

Tapahtumaluokka

Koko Suomi← Takaisin

Taloushallintoalan tradenomit ry järjestää kaikille taloushallintoalalla työskentelville Tradenomiliiton jäsenille rennon retken upeaan Lonnan saareen. Lonna on entinen miinanraivaussaari ihan Helsingin edustalla ja matka sinne taittuu helposti Kauppatorilta. 

Suuntaamme yhdessä Helsingin Kauppatorilta lautalla Lonnaan jossa käymme ensin nauttimassa vohvelit Lonnan vohvelibaarista ja siitä suuntaamme kiertämään saarta ja lopuksi valitsemme mieluisan paikan missä nautimme kuohuvat ja vähän piknik eväitä. 

Tilaisuus on jäsenille maksuton! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.6.2018 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova (ostamme liput vesibussille ennakkoon)

Halukkaille pyritään järjestämään mahdollisuus saunoa Lonnan saunassa, ilmoitathan halustasi saunoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Ohjelma:

15.15 Tapaaminen Kauppatorilla JT-Linen lipunmyynnin edessä 
15.30 Vesibussi lähtee kohti Lonnaa
15.45 Suunta kohti Vohvelibaaria
17.00 Saaren kiertäminen ja piknik (sauna halukkaille)
19.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.