Ajankohta

8.9.2018 11:00 – 8.9.2018 16:00

Paikka

Kaisaniemenkenttä (00100 Helsinki)

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Pääkaupunkiseudun tradenomit ry← Takaisin

Tänä vuonna Tough Viking -estejuoksuun osallistuu myös Team TRAL! Haluatko haastaa itsesi ja olla osa timanttista tiimiä? Tule pitämään hauskaa, tapaamaan muita tradenomeja ja taistelemaan tiesi läpi 25 esteen! Osallistumme joukkueena ja esteet ylitetään porukalla, toinen toistaan auttaen. 

Aika: Lauantai 8.9.2018 klo 11.00 (startti 12.50) - (kokoontumisaika on alustava ja voi tarkentua lähempänä & tilaisuuden pättymiskellonaika on suuntaa antava ja riippuu suorituksen nopeudesta)
Paikka: Kaisaniemenkenttä (00100 Helsinki) - Tarkempi kokoontumispaikka ilmoitetaan myöhemmin

Ennen ilmoittautumista käy tutustumassa tapahtuman sääntöihin - ilmoittautumalla osoitat lukeneesi ja hyväksyväsi tapahtumajärjestäjän ilmoittamat säännöt, rajoitukset ja ohjeet ja osallistuvasi tilaisuuteen omalla vastuulla: http://toughviking.se/fi/terms/. TRAL ei ole vastuussa tapahtuman säännöistä, rajoituksista, ohjeista yms. tai niiden muutoksista. 

Mukaan mahtuu 20 nopeinta - huokealla 30€ omavastuuhinnalla (lipun todellinen hinta 65-90€). Omavastuuhintaan sisältyy Team TRAL -joukkuepaita. Ilmoittautumisoikeus on täysjäsenillä & kulta- tai musta-tason opiskelijajäsenillä. 

Tilaisuuden järjestää Pääkaupunkiseudun Tradenomit ry, mutta mukaan joukkueeseen ovat tervetulleita jäsenet ympäri Suomen! Ilmoittautuminen on sitova, ja peruuttamattomista poissaoloista veloitamme koko lipun hinnan. Osallistuja on itse vastuussa mahdollisista lisämaksuista, kuten hukkunut ajanottosiru tms.. TRAL ei vastaa kadonneista tavaroista. 

Lisätietoa Tough Viking -tapahtumasta löydät täältä http://toughviking.se/fi/

HUOM: TRAL:n jäsenyyteen kuuluva vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa myös Tough Viking -tilaisuudessa. Osallistuminen tilaisuuteen tapahtuu täysin omalla vastuulla, eikä Tough Viking -tapahtuma hanki vakuutuksia osallistujille. 

Tilaisuudessa mukana: henkivakuutuskuntoon.fi 

Lisätietoja:

tapahtumat@tral.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.