Ajankohta

7.9.2019 10:00 – 7.9.2019 14:00

Paikka

Kaisaniemen puistokuja 3 (00100 Helsinki)

Hinta

40 €

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Pääkaupunkiseudun tradenomit ry← Takaisin

TOUGH VIKING on Pohjoismaiden suurin ja johtavin estejuoksukilpailu. Massiiviset esteet haastavan radan varrella koostuvat muun muassa vedestä, mudasta, piikkilangasta, ja monkey barsista. Rata itsessään vaihtelee maan ja kunkin paikkakunnan mukaan. Esteet on suunniteltu yhteistyössä Ruotsin merivoimien erikoisjoukkojen, Kustjägarnan, kanssa.

Tänäkin vuonna Tough Viking -estejuoksuun osallistuu myös Team TRAL! Haluatko haastaa itsesi ja olla osa timanttista tiimiä? Tule pitämään hauskaa, tapaamaan muita tradenomeja ja taistelemaan tiesi läpi esteiden läpi! Osallistumme joukkueena ja esteet ylitetään porukalla, toinen toistaan auttaen. 

Aika: Lauantai 7.9.2018 klo 10.00 (startti 11.40) - (kokoontumisaika on alustava ja voi tarkentua lähempänä & tilaisuuden pättymiskellonaika on suuntaa antava ja riippuu suorituksen nopeudesta)
Paikka: Kaisaniemen puistokuja 3 (00100 Helsinki)) - Tarkempi kokoontumispaikka ilmoitetaan lähempänä

 

Ennen ilmoittautumista käy tutustumassa tapahtuman sääntöihin - ilmoittautumalla osoitat lukeneesi ja hyväksyväsi tapahtumajärjestäjän ilmoittamat säännöt, rajoitukset ja ohjeet ja osallistuvasi tilaisuuteen omalla vastuulla: http://toughviking.se/fi/terms/. TRAL ei ole vastuussa tapahtuman säännöistä, rajoituksista, ohjeista yms. tai niiden muutoksista. 

Mukaan mahtuu 40 nopeinta - huokealla 40€ omavastuuhinnalla (lipun todellinen hinta 65-90€). Omavastuuhintaan sisältyy Team TRAL -joukkuepaita. Ilmoittautumisoikeus on täysjäsenillä & kulta- tai musta-tason opiskelijajäsenillä. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkko- tai mobiilimaksuna tai luottokortilla. Ilmoittautuminen on vastaanotettu vasta osallistumismaksun maksettuasi ja vastaanotettuasi ilmoittautumisvahvistuksen.

Tilaisuuden järjestää Pääkaupunkiseudun Tradenomit ry, mutta mukaan joukkueeseen ovat tervetulleita jäsenet ympäri Suomen! Ilmoittautuminen on sitova eikä osallistumismaksua palauteta peruutustilanteissa. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme koko lipun hinnan. Osallistuja on itse vastuussa mahdollisista lisämaksuista, kuten hukkunut ajanottosiru tms.. TRAL ei vastaa kadonneista tavaroista. 

Lisätietoa Tough Viking -tapahtumasta löydät täältä http://toughviking.se/fi/

HUOM: TRAL:n jäsenyyteen kuuluva vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa myös Tough Viking -tilaisuudessa. Osallistuminen tilaisuuteen tapahtuu täysin omalla vastuulla, eikä Tough Viking -tapahtuma hanki vakuutuksia osallistujille. 

 

Ilmoittautuminen on päättynyt!

 

Lisätietoja:

tapahtumat@tral.fi