Ajankohta

6.2.2020 17:00 – 6.2.2020 20:00

Paikka

Panimoravintola Koulu, Eerikinkatu 18, Turku

Tapahtumaluokka

Turun seutu

Järjestäjä

Turun seudun tradenomit ry← Takaisin

Tradenomien Afterworkissa pääsemme kuulemaan Musti Groupilla Demand Plannerina työskentelevän Jaakko Hyvösen ajatuksia ja havaintoja menekkisuunnittelusta.

Jaakko on toiminut useamman vuoden erikoistavarakaupan menekkisuunnittelijana vastuualueenaan Norjan Musti-myymälät. Miten mahdollistetaan, että kaupan hyllyllä on juuri oikea määrä tavaraa, ja miksi sitä on välillä liikaa tai liian vähän? Miten asiakkaiden ostokäyttäytyminen, vuodenajat, kampanjat ja sesongit vaikuttavat suunnitteluun? Kuinka myynti ja markkinointi vaikuttavat tavaroiden saatavuuteen myymälöissä? Miten yksittäisetkin ostotapahtumat voivat vaikuttaa isossa kuvassa? Aiheeseen pureudutaan erikoistavarakaupan ja supply chainin näkökulmasta.

Kuulemme illan aikana myös uusimmat kuulumiset Turun seudun tradenomeilta sekä Tradenomeilta. Afterworkiin osallistujille kuuluu veloituksetta hanajuoma tai viini ja pientä suolaista purtavaa. Virallisen osuuden jälkeen tila on käytössä klo 20.00 asti ja voit verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia muiden alueen tradenomien kanssa.

Ilmoittautuminen:
Tilaisuus on Tradenomien ja Tradenomiopiskelijoiden jäsenille. Voit pyytää tradenomikaverisi mukaan ja myös tradenomiopiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan! Ilmoittaudu tapahtumaan tiistaihin 4.2. mennessä. Ilmoitathan mahdollisen erikoisruokavalion.

Lisätietoja tapahtumasta:
info@turunseuduntradenomit.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.