Ajankohta

26.2.2020 17:00 – 26.2.2020 20:00

Paikka

Daily Bistro, Brahenkatu 20, Turku

Tapahtumaluokka

Turun seutu

Järjestäjä

Turun seudun tradenomit← Takaisin

Turun seudun tradenomit toivottaa alueen tradenomit ja tradenomiopiskelijat tervetulleeksi Daily Bistroon (Brahenkatu 20, Turku) Tradenomien Afterwork -tilaisuuteen keskiviikkona 26.2. klo 17:00 alkaen. 

Tradenomien Afterworkissa pääsemme kuulemaan Turun AMK:n koulutus -ja tutkimuspäällikkö Janne Roslöfin kertomana keväällä Turun AMK:ssa yhteishaussa olevista Tradenomi YAMK-tutkinnoista sekä niihin hakeutumisesta. Myös Tradenomi YAMK-opiskelijat jakavat kokemuksiaan omista opinnoistaan ja Turun AMK:n alumnikoordinaattori Hanna Peussa taustoittaa Turun AMK:n alumni- ja työelämäpalvelutoimintaa. Illan aikana käydään lisäksi läpi Tradenomien ja Turun seudun tradenomien ajankohtaisia kuulumisia.

Afterworkiin osallistujille kuuluu veloituksetta hanajuoma ja pientä suolaista. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti! 

Ilmoittautuminen:
Tilaisuus on Tradenomien ja Tradenomiopiskelijoiden jäsenille. Voit pyytää tradenomikaverisi mukaan ja myös tradenomiopiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan! Ilmoittaudu tapahtumaan tiistaihin 24.2. mennessä. Ilmoitathan mahdollisen erikoisruokavalion.

Lisätietoja tapahtumasta:
info@turunseuduntradenomit.fi

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.