Ajankohta

23.11.2019 16:30 – 23.11.2019 23:59

Paikka

Danske Bankin konttori (Yliopistonkatu 18, Turku)

Tapahtumaluokka

Turun seutu

Järjestäjä

Tradenomit / Turun seudun tradenomit← Takaisin

Illanvietto alkaa lauantaina 23.11. kello 16:30 alkaen Danske Bankin Turun konttorilta (Yliopistonkatu 18, Turku), jossa pääsemme kuulemaan mielenkiintoisia uratarinoita eri aloilla työskenteleviltä tradenomeilta. Lisäksi tilaisuudessa esitellään Tradenomien ja Danske Bankin ajankohtaisia palveluita sekä etuja valmistuville tradenomeille. Pääsemme myös kuulemaan, mitä uramahdollisuuksia Digialla on tarjota tradenomeille.

Danske Bankista siirrymme jatkamaan iltaa bussikuljetuksella Gatorade Centerille HC TPS-HIFK otteluun, jossa ennen matsin alkua nautimme herkullisen Tex-Mex buffetin antimista. Matsin jälkeen jatkamme iltaa jälkipelien merkeissä Night Club Vegasin Nevada baarissa.

Ilmoittautuminen:
Tapahtuma on tarkoitettu tänä syksynä valmistuville tai lähiaikoina valmistuville tradenomeille. Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevan lomakkeen kautta perjantaihin 22.11.2019 mennessä. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti - voit pyytää myös tradenomikaverisi mukaan! Lisätietoja tapahtumasta: info@turunseuduntradenomit.fi.

Tervetuloa Tradenomien iltaan!

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.