Ajankohta

1.10.2019 18:00 – 1.10.2019 22:00

Paikka

YO-talo, Kauppakatu 10, Tampere

Tapahtumaluokka

Tampereen seutu

Järjestäjä

Tampereen seudun tradenomit ry ja Tampereen Tradenomiopiskelijat ry← Takaisin

TTO:n ja TST:n Tradenomisemma on täällä taas! Kuudetta kertaa järjestettävä tradenomien seminaari kokoaa saman katon alle mielenkiintoisia puhujia, verkostoitumismahdollisuuksia ja hyvää fiilistä heti lokakuun alkuun.

Tapahtuma järjestetään tiistaina 1.10. klo 18-22 YO-talossa, Kauppakatu 10:ssä ja puhujia on kova kattaus. Lavalle astelee tänä vuonna Lunetten perustaja ja toimitusjohtaja Heli Kurjanen, B2B-markkinoinnin ja -myynnin rokkitähti Henna Niiranen sekä sosiaalisessa mediassa ylistetyn Varustelekan perustaja, "yrittäjä & herrasmies", Valtteri Lindholm!

Tapahtumassa on myös tarjolla cocktailpalapöytä. Tarjolla on rapuskagenia, savuporopiirasta, lammaspullia ja tzatzikia, sekä bruschettaa ja tapenadea. Makeampia herkkuja löytyy macaronsien ja valkosuklaajuustokakun muodossa.

Tapahtuma on Tradenomien jäsenille ilmainen. Voit varata vain yhden paikan, ei mahdollisuutta aveciin. Ole nopea, sillä paikat täyttyvät vauhdilla!

Eli siis:

Mitä? Tradenomisemma!
Missä? YO-talossa
Milloin? 1.10 klo 18-22
Mitä maksaa? Ei mitään!

Ilmoittautumislomakkeet laulamaan!

Lisätietoja: hallitus@tampereenseuduntradenomit.fi / hallitus@ttory.fi

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.