Ajankohta

10.9.2019 19:00

Paikka

Tampereen Teatteri, Keskustori 2

Tapahtumaluokka

Tampereen seutu

Järjestäjä

Tampereen seudun tradenomit ry← Takaisin

Kulttuurinnälkäisille Tradenomeille luvassa taas herkkuja!

Tule kokemaan Tampereen Teatterin upea Notre Damen kellonsoittaja -suurmusikaali yhdessä Tampereen seudun tradenomien kanssa! 

Aika: 10.9.2019 klo 19
Paikka: Tampereen Teatteri (Keskustori 2, 33100 Tampere)

Lipun omavastuuosuus: 15 €, sisältäen alkuskumpan (norm. 70,50€)

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot vahvistusviestissä.

Käyttämättä ja perumatta jätetystä ilmoittautumisesta TST ry perii koko teatterilipun hinnan (70,50 €).

----

Notre Damen kellonsoittaja jatkaa Tampereen Teatterin upeiden musikaalituotantojen sarjaa. 

Notre Damen kellonsoittaja perustuu Disneyn animaatioelokuvaan ja Victor Hugon samannimiseen romaaniin. Musikaali kertoo rohkeudesta ja sorrosta, vihasta ja rakkaudesta – taistelusta paremman maailman puolesta. Sen jännittävät ja mukaansatempaavat tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun lopun Pariisiin.

Kellonsoittaja Quasimodo on hyväsydäminen mutta epämuodostunut hylkiö. Kyttyräselkäisenä hän on elänyt koko ikänsä Notre Damen katedraalin suojissa, sieltä koskaan poistumatta. Yksi päivä muuttaa Quasimodon, hänen isäntänsä arkkidiakoni Claude Frollon, oikeudentuntoisen mustalaistyttö Esmeraldan ja urhoollisen kapteeni Phoebusin elämät ikiajoiksi.

Musikaalin on luonut Oscar-palkittu kaksikko, Alan Menken (mm. Aladdin, Pieni merenneito, Kaunotar ja hirviö) ja Stephen Schwartz (mm. Egyptin prinssi, Pocahontas) sekä Peter Parnell. Lumoava musiikki perustuu Disney-elokuvan musiikkiin sekä musikaalia varten sävellettyyn musiikkiin. Suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.