Ajankohta

16.4.2019 17:30 – 16.4.2019 19:00

Paikka

Centria-ammattikorkeakoulu, Talonpojankatu 2 (Kokkola)

Tapahtumaluokka

Pohjanmaa

Järjestäjä

Kokkolan tradenomit & Tradenomiliitto TRAL ry← Takaisin

Työyhteisöissä on useita erilaisia persoonallisuuksia, joilla on erilaista osaamisa ja erilainen elämäntilanne. Lisäksi työssä ja itsessä tapahtuu jatkuvasti muutoksia, joihin pitäisi osata suhtautua. Mikä määrittää yksilön työhyvinvoinnin ja mikä siihen johtaa? Tilaisuudessa kuulemme Centrian lehtorin ja kehittämispäällikön Tarja Mäkitalon alustuksen, jossa käsitellään monipuolisesti yksilön työhyvinvoinnin kokonaisuutta aina vuorovaikutustaidoista itsearvostukseen. 

 

Lisäksi kuulemme ajankohtaiset kuulumiset Kokkolan tradenomeilta ja Tradenomiliitolta. Paikan päällä on mahdollista kuulla lisää myös omista osallistumismahdollisuuksista TRAL:n toiminnan aktivoimiseen Kokkolan ja lähiseutujen alueella! Tilaisuudessa voit myös kertoa omista toiveistasi koulutus- ja tapahtumatarjontaan liittyen. 

 

Aika: 16.4. klo 17.30-19
Paikka: Centria-ammattikorkeakoulu, Talonpojankatu 2 (Kokkola)

 

TILAISUUS ON PERUTTU.

 

Lisätietoja:

tapahtumat@tral.fi

 

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.