Ajankohta

9.10.2019 09:00 – 9.10.2019 12:00

Paikka

Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu← Takaisin

Työnhaku ja työelämä sisältävät tilanteita, joissa välillä on esiinnyttävä. Esiintymistilanteiden jännittäminen on kuitenkin luonnollista. Omaan reagointiinsa tutustumalla jännityksen kanssa oppii elämään, ja siitä voi saada myös positiivista potkua esiintymiseen!

 

Valmennus antaa sinulle tietoa jännittämisen taustatekijöistä ja  työkaluja sen hallintaan sekä neuvoja erilaisiin valmistautumisen tapoihin. Pääset myös keskustelemaan jännittämistilanteista.  Valmennuksen jälkeen sinulla on rohkeutta hakea niitäkin työpaikkoja, joiden hakeminen ennen koulutusta tuntui liian jännittävältä. 

 

Kouluttaja Risto Härkönen on puhetekniikkaan ja esiintymisvarmuuteen erikoistunut puhevalmentaja. Hänellä on erityisosaamista mm. äänenkäytöstä ja tarinallisuuden hyödyntämisestä asiapuheessa. Voit tutustua Ristoon lähemmin osoitteessa http://www.vokomotiivi.fi/osuuskunta/risto/

ja verkostoitua hänen kanssaan LinkedInissä https://www.linkedin.com/in/harkonenristo

 

Tämä kolmetuntinen valmennus kuuluu aktiivimalliin.

Tilaisuudessa on tarjolla aamukahvi.

 

Ilmoittaudu mukaan Työnhakuveturin sivuilla

 


Tapahtuman järjestää Uudellamaalla toimiva Työnhakuveturi, joka järjestää koulutuksia ja valmennuksia asiantuntija- ja esimiestöitä etsiville työnhakijoille. Tradenomit on yksi Työnhakuveturin jäsenjärjestöistä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita työttömät sekä työttömyysuhan alla olevat Tradenomien jäsenet.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.