Ajankohta

12.2.2020 13:00 – 12.2.2020 16:00

Paikka

Akavatalo, Kellosilta 7, Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu← Takaisin

Jokaisella työnhakijalla ja rekrytoijalla on oma, luontainen tyyli viestiä ja kuunnella. Työelämään ja työnhakuun liittyy myös erilaisia viestinnällisiä rooleja. Taitava viestijä mukauttaa omaa viestintäänsä tilanteen ja kuulijoiden tarpeiden mukaisesti, sillä tarkoituksenmukainen mukautuminen edistää vuorovaikutustilanteen tavoitteiden toteutumista.

 

Workshop-muotoisessa koulutuksessa käymme läpi viestintä- ja kuuntelytyylejä ja tarkastelemme erilaisten tyylien ja roolien vaikutusta omaan viestintäämme.

Koulutuksen jälkeen pystyt hyödyntämään omaa viestintä- ja kuuntelutyyliäsi työnhaussa.

 

Kurssin kouluttajana toimii puhevalmentaja ja viestinnän kouluttaja Terhi Meriläinen. Hänen erikoisosaamisalueisiinsa ja koulutusrepertuaarinsa kuuluu muun muassa vaikuttava viestintä, suostuttelu, puheella vaikuttaminen sekä argumentaatio- ja väittelytaidot. Voit tutustua Terhiin lähemmin http://www.vokomotiivi.fi/osuuskunta/terhi-2/ ja verkostoitua hänen kanssaan LinkedInissä

Iltapäivän koulutus on tarkoitettu Työnhakuveturin taustaliittojen jäsenille. Tradenomit on Työnhakuveturin jäsenliitto.

 

Ilmoittaudu mukaan Työnhakuveturin sivujen kautta.

 


Tapahtuman järjestää Uudellamaalla toimiva Työnhakuveturi, joka järjestää koulutuksia ja valmennuksia asiantuntija- ja esimiestöitä etsiville työnhakijoille. Tradenomit on yksi Työnhakuveturin jäsenjärjestöistä. 

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.