Ajankohta

26.2.2020 08:15 – 26.2.2020 16:00

Paikka

Vanhan Paloaseman Baari, Kauppurienkatu 24, Oulu

Tapahtumaluokka

Oulun seutu← Takaisin

LinkedIn on tullut pysyväksi osaksi työnhakua, minkä vuoksi jokaisen on yhä tärkeämpää panostaa sähköiseen käyntikorttiisi verkossa. Pelkkä läsnäolo ei riitä, työnhakijana on LinkedInissäkin hedelmällisintä osallistua aktiivisesti. Tutustumme iltapäivän aikana LinkedInin hyödyntämiseen eri tavoin työnhaussa. Kantavina teemoina ovat asiantuntijuutta korostavan profiilin perusta, profiilin optimointi myös löydettävyyden kannalta, työpaikkojen haku, hakuvahdit sekä rekrytoijien tavat hyödyntää LinkedIniä.

LinkedIniä käsitellään päivän aikana myös ammatillisen profiloitumisen ja verkostoitumisen kannalta. Osiossa keskitytään palvelun monipuoliseen, johdonmukaiseen ja tehokkaaseen hyödyntämiseen henkilöbrändäyksessä. Käymme läpi LinkedIn-profiilin rakentamisen ja optimoinnin niin lukijan kuin teknisistäkin näkökulmista. Koulutuksessa tutustumme myös verkostoitumisen periaatteisiin ja parhaisiin käytänteisiin.

HUOM. Jotta saat parhaat hyödyn teemapäivästä, luo LinkedIn-profiili etukäteen mahdollisimman valmiiksi. Suosittelemme vahvasti myös, että tuot oman kannettavan tietokoneen, tabletin tai muun vastaavan laitteen mukanasi koulutukseen. (Huomaathan, että tabletilla LinkedInin valikot ja ominaisuudet eivät toimi läheskään yhtä kattavasti kuin tietokoneella.)

Kouluttajana sosiaalisen median ekspertti Tom Laine, HC Services.

 

Koulutuksen järjestää Urasampo. 

Ilmoittaudu mukaan Urasammon sivuilla.

 


Koulutuksen järjestää Urasampo. Urasampo on Oulun seudulla ja Pohjois-Suomessa toimiva hanke, jonka tavoitteena on edistää korkeakoulutettujen sekä valmistumisvaiheessa olevien korkeakouluopiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia ja työelämäosaamista. Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti työnhaussa oleville, mutta koulutuksiin voivat osallistua kaikki uutta nostetta uralleen haluavat korkeakoulutetut. Tradenomit on Urasammon jäsenjärjestö.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.