Ajankohta

19.2.2020 08:15 – 19.2.2020 16:00

Paikka

Vanhan Paloaseman Baari, Kauppurienkatu 24, Oulu

Tapahtumaluokka

Oulun seutu← Takaisin

Yhä isompi osa rekrytoinneista tapahtuu verkostojen kautta ja piilossa, julkisten hakujen ulkopuolella. Mutta missä piilotyöpaikat luuraavat? Miten ja missä yritykset nykypäivänä rekrytoivat? Millaiset ovat sinun verkostosi ja ovatko ne ajan tasalla? Tiedätkö, miten verkostoja hyödynnetään työnhaussa ja piilotyömarkkinoilla? Kuinka luot uusia kontakteja? Osaatko esitellä osaamistasi oikeassa paikassa ja oikealla tavalla?

 

Kuinka lähestyä työnantajaa, jota et ennalta tunne? Niin sanottujen hissipuheiden, kylmien puhelujen ja vakuuttavan avoimen hakemuksen yhdistelmä toimii merkittävänä osana piilotyöpaikkojen kartoittamista ja potentiaalisten työnantajien lähestymistä. Keneen otat yhteyttä? Mistä löydät tarvittavat taustatiedot, kuinka valmistaudut? Millaisia tavoitteita asetat? Miten aloitat keskustelun ja jätät mahdollisimman vakuuttavan ensivaikutelman osaamisestasi? Miten kohdistat avoimen hakemuksen työnantajakohtaisesti? Miten osoitat motivaatiosi ja osaamisesi, mitä painotat, kuinka herätät lukijan mielenkiinnon? Tässä teemapäivässä saat monipuolisia käytännön vinkkejä piilotyömarkkinoille.

 

Kouluttajana rekrytoinnin asiantuntija Jaana Lauri, Koreko.

 

Ilmoittautuminen Urasammon sivujen kautta.

 


Koulutuksen järjestää Pohjois-Suomen alueella toimiva Urasampo. Tradenomit on Urasammon jäsenyhdistys ja jäsenenämme voit osallistua koulutuksiin maksutta. Koulutukset on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville korkeakoulutetuille. 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.