Ajankohta

12.9.2019 08:15 – 12.9.2019 16:00

Paikka

Vanhan paloaseman ullakko, Kauppurienkatu 24, Oulu

Tapahtumaluokka

Oulun seutu← Takaisin

Yhä isompi osa rekrytoinneista tapahtuu verkostojen kautta ja piilossa, julkisten hakujen ulkopuolella. Mutta missä piilotyöpaikat luuraavat? Miten ja missä yritykset nykypäivänä rekrytoivat? Millaiset ovat sinun verkostosi ja ovatko ne ajan tasalla? Tiedätkö, miten verkostoja hyödynnetään työnhaussa ja piilotyömarkkinoilla? Kuinka luot uusia kontakteja? Osaatko esitellä osaamistasi oikeassa paikassa ja oikealla tavalla?

Kuinka lähestyä työnantajaa, jota et ennalta tunne? Niin sanottujen hissipuheiden, kylmien puhelujen ja vakuuttavan avoimen hakemuksen yhdistelmä toimii merkittävänä osana piilotyöpaikkojen kartoittamista ja potentiaalisten työnantajien lähestymistä. Keneen otat yhteyttä? Mistä löydät tarvittavat taustatiedot, kuinka valmistaudut? Millaisia tavoitteita asetat? Miten aloitat keskustelun ja jätät mahdollisimman vakuuttavan ensivaikutelman osaamisestasi? Miten kohdistat avoimen hakemuksen työnantajakohtaisesti? Miten osoitat motivaatiosi ja osaamisesi, mitä painotat, kuinka herätät lukijan mielenkiinnon? Tässä teemapäivässä saat monipuolisia käytännön vinkkejä piilotyömarkkinoille.

Kouluttajana rekrytoinnin asiantuntija Jaana Lauri, Koreko.

 

Katso ilmoittautumisohjeet Urasammon nettisivuilta.


Koulutuksen järjestää Urasampo. Urasampo on Oulun seudulla ja Pohjois-Suomessa toimiva hanke, jonka tavoitteena on edistää korkeakoulutettujen sekä valmistumisvaiheessa olevien korkeakouluopiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia ja työelämäosaamista. Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti työnhaussa oleville, mutta koulutuksiin voivat osallistua kaikki uutta nostetta uralleen haluavat korkeakoulutetut. Tradenomit on Urasammon jäsenjärjestö.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.