Ajankohta

14.3.2019 12:30 – 14.3.2019 15:30

Paikka

Insinööriliiton toimisto, Hallituskatu 29 A (4. krs), Oulu

Tapahtumaluokka

Pohjois-Suomi← Takaisin

Jokainen pääsee myös työstämään omaa visuaalista CV:tään Canvalla. Pienryhmien ideointihetket tarjoavat mahdollisuuden tarkastella omaa ansioluetteloa ulkopuolisen näkökulmasta ja oppia muiden ratkaisuista. Kaikki saavat henkilökohtaista palautetta niin kouluttajilta kuin muilta osallistujiltakin. Halutessasi saat työpajan jälkeen viimeistelemästäsi CV:sta kommentit kouluttajilta sähköpostitse. Tämä mahdollisuus on voimassa noin kahden viikon ajan tilaisuuden jälkeen.

Tarvitset työpajaan mukaan oman tietokoneen. Ota mukaasi myös kuvasi (sähköisessä muodossa), ja ajantasainen CV:si, jonka pohjalta Canva-versiota on helpompi lähteä työstämään. Ennen tilaisuutta:

1. Luo tunnus ilmaiselle graafisen suunnittelun Canva-sivustolle ja etsi jo valmiiksi muutama oman CV:si asiasisältöön sopiva CV-mallipohja, johon saat liitettyä myös valokuvasi. Hyödynnämme näitä pohjia koulutuksessa.

2. Tutustu Urasammon muutamaan valmiiseen Canvalla tehtyyn malli-CV:seen, löydät ne täältä.

3. Mikäli haluat palauttaa mieleesi nykyaikaisen CV:n perusteet, voit katsoa esimerkiksi katsoa Urasammon tallennekirjastosta Jaana Laurin vetämän webinaarin "Vakuuttava CV kohta kohdalta".

Keskustelufoorumin asiantuntijoina Urasammon Hanna Kela ja Venla Vuorjoki.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen avautuu tiistaina 19.2. klo 10.00 Urasammon sivuilla.


Urasampo-hankkeen taustalla vaikuttaa kahdeksan akavalaista ammattiliittoa, TRAL mukaan lukien. Urasampo järjestää työnhakua ja työelämäosaamista tukevia urakoulutuskokonaisuuksia, ryhmätoimintaa ja muita tilaisuuksia, jotka auttavat korkeakoulutettuja osaajia työllistymään tai eteenpäin urallaan. Urasammon palvelut on suunnattu korkeakoulutetuille ja ne ovat osallistujille maksuttomia.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.