Ajankohta

14.11.2018 09:00 – 14.11.2018 16:00

Paikka

Uratehtaan toimisto, Otavalankatu

Tapahtumaluokka

Tampereen seutu← Takaisin

Oman osaamisen argumentointi ja videotyöhakemus -koulutus
14.11.2018 klo 09:00 - 16:00

Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Rekrytoiva työnantaja etsii aina tiimiinsä hyvää ja osaavaa uutta työntekijää. Sinä olet sellainen, mutta miten erottua ja tuoda osaaminen esiin selkeästi ja uskottavasti?

Koulutuksessa käydään läpi oman osaamisen argumentointiin liittyviä lähtökohtia konkreettisin ja rohkaisevin esimerkein ja neuvoin.

Iltapäivän koulutusosuudessa perehdytään myös videotyöhakemuksen tekemiseen käytännönläheisesti ja kokeillen. Video perustuu aamupäivällä tehtyyn osaamisargumentointityöhön. Osaamisargumentointiasi voit tietysti hyödyntää muussakin työnhaussasi. Videotyöhakemusta varten tarvitset mukaan oman älypuhelimen. Videotyöhakemuksesi jää siis sinulle itsellesi ja päätät itse, kuinka ja missä sitä hyödynnät. Kouluttaja Terhi Meriläinen on puhevalmentaja ja viestinnän kouluttaja.

Ilmoittaudu viimeistään 7.11. klo 12 mennessä Uratehtaan sivuilla.


Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten korkeakoulutettujen tai vastaavissa työtehtävissä työskennelleiden työtä etsivien ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Uratehdas auttaa löytämään uusia mahdol­li­suuksia oman osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoaa uraohjausta ja -neuvontaa. Järjestämme monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä koulutuksia sekä pienryhmätoimintaa. Tuemme myös osallistujiamme työttömän työnhakijan määräaikaishaastatteluihin liittyvien työllistymissuunnitelmien tekemisessä.

Uratehtaan taustalla on Pirkan­maan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry. Uratehtaan toimintaa rahoittavat Pirkanmaan TE-palvelut, Tekniikan Akateemisten liitto TEK ry, Insinööriliitto IL ry, Tampereen Insinöörit ry, Suomen Ekonomit, Tradenomiliitto TRAL ry, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto LOIMU ry, Myynnin & Markkinoinnin Ammattilaiset MMA, Akavan Erityisalat sekä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKA ry.

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.