Ajankohta

16.5.2018 09:00 – 16.5.2018 12:00

Paikka

Uratehtaan toimisto, Otavalankatu

Tapahtumaluokka

Tampereen seutu← Takaisin

Mikä on työhaastattelun rooli koko rekrytointiprosessia ajatellen? Miten korkeakoulutettujen työnhakijoiden on hyvä valmistautua työhaastatteluun jo hakemusta kirjoittaessa sekä lähempänä itse haastattelua? Millaiset asiated esauttavat työhaastatteluun pääsemistä sekä itse haastattelutilanteessa menestymistä? Millaisia erilaisia haastattelumenetelmiä käytetään ja mitä niistä saadaan irti? Millainen on työhaastattelun perusrakenne ja millaisiin
kysymyksiin hakija törmää useimmiten työhaastattelun aikana?

Uratehdas: Työhaastattelu -koulutus
16.5. klo 9-12

Uratehdas, Otavalankatu 9A, 2 krs., Tampere

Valmennuksen tavoitteena on työnhaun tukeminen lisäämällä tietoa työhaastattelusta ja oman osaamisen esille tuomisesta haastattelutilanteessa. Tärkeänä elementtinä valmennuksessa ovat käytännön kokemukset työhaastattelutilanteista, niin koulutuksen vetäjltä haastattelijan ominaisuudessa, kuin valmennukseen osallistuvien kokemukset omista työhaastatteluista.

Kouluttajana Jarkko Sipiläinen, MPS-yhtiöt.

Ilmoittaudu Uratehtaan tapahtumakalenterin kautta viimeistään 9.5. klo 12 mennessä.


Uratehtaan tavoitteena on pirkanmaalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen tai vastaavissa työtehtävissä työskennelleiden ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Rahoituksen hakijana ja vastuu­tahona toimii Pirkan­maan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry, Uratehdas. Toiminnan taustalla ovat mm. Pirkanmaan TE-toimisto, Insinööriliitto IL ry, Tampereen Insinöörit ry, Tekniikan Akateemisten liitto TEK ry, Suomen Ekonomit ja Tradenomiliitto TRAL ry, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto LOIMU ry sekä Myynnin & Markkinoinnin Ammattilaiset MMA.
uratehdas.fi

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.