Ajankohta

25.2.2020 17:00 – 25.2.2020 19:00

Paikka

Insinöörit & Ekonomit, Seminaariluokka (Ratavartijankatu 2 A, 00520 Helsinki)

Tapahtumaluokka

Tradenomit kouluttaa

Järjestäjä

Kaupan alan tradenomit← Takaisin

Tervetuloa kuulemaan Verkkokaupan tärkeimmistä menestystekijöistä! Tilaisuus järjestetään Insinöörit ja Ekonomit -talon seminaariluokassa (Ratavartijankatu 2 A, 00520 Helsinki) sekä myös webinaarina

 

Kouluttajana toimii digitaalisen kaupan asiantuntija Leevi Parsama, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on henkilökohtaisesti tavannut yli 500 suomalaista verkkokauppaa, joten hän tuntee kotimarkkinan paremmin kuin ehkä kukaan muu. Lisäksi hän on tutustunut verkkokauppamarkkinaan USA:ssa, Kiinassa, Venäjälle sekä eri puolilla Eurooppaa. Päätyökseen Leevi toimii asiantuntijana lähes sadan suomalaisen yrityksen muodostamassa eCom Growth kasvuohjelmassa. Hän edistää tiiminsä kanssa kaikin keinoin digitaalisen kaupan kansainvälistä kasvua sekä kehittää alan ekosysteemiä kotimaassa.

 

Leevi on itsekin toiminut globaalisti myyvän yrityksen verkkokauppiaana, joten markkinatuntemuksen lisäksi hänellä on paljon omakohtaista kokemusta alasta. Tällä hetkellä hän työstää myös digitaalisen kaupan strategioita suomalaisille brändeille sekä toimii johtoryhmien ja hallitusten sparraajana asiakaskokemukseen ja digitalisaatioon liittyvissä hankkeissa. Vuonna 2017 Leevi valittiin Vuoden verkkokauppavaikuttajaksi Suomessa. Monet tuntevat hänet myös Facebookin suositun Verkkokauppiaat ryhmän asiantuntevana ja innostavana moderaattorina.

 

Ohjelma

17.00 Tarjoilut

17.15 Tilaisuuden avaus - Joonas Kopra, Tradenomit erityisasiantuntija

17.30 Verkkokaupan 10 tärkeintä menestystekijää - Leevi Parsama, eCommerce Specialist

 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Tradenomiliiton jäsenet.

Ilmoittaudu webinaariin:

Webinaariin ilmoittautuminen tästä linkistä

 

Ilmoittauduthan viimeistään 23.2.2019 mennessä! Tervetuloa!

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.