Ajankohta

16.9.2019 10:00

Paikka

Verkkokurssi

Hinta

200 €

Tapahtumaluokka

Tradenomit kouluttaa

Järjestäjä

Tradenomiliitto TRAL← Takaisin

8 viikon verkkokurssi käy askel askeleelta läpi asiantuntijablogin kirjoittamista: blogin perustan määrittelyä, ideointia, tekstin tuottamista, otsikointia ja kielen viilaamista. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että niille, jotka ovat kirjoittaneet blogitekstejä aiemmin. Aikaa kurssin suorittamiseen on hyvä varata noin 1,5-3h/viikko. Käytetty aika riippuu omasta aktiivisuudesta ja suoritettujen tehtävien määrästä.

  • Kurssi madaltaa kirjoittamisen sekä julkaisemisen kynnystä. Samalla osallistujat omaksuvat kirjoittamista helpottavia työskentelytapoja.
  • Suunniteltu niin yhteisblogia kuin henkilökohtaista blogia kirjoittaville.
  • Koostuu tiiviistä videoluennoista, harjoituksista ja osallistujien tekstejä edistävistä tehtävistä.
  • Osallistujille jää monipuolinen materiaalipaketti

 

Aika: 16.9.-4.11.2019
Paikka: Verkkokurssi
Hinta: 200€ (Suoraan kouluttajalta ostettuna kurssin hinta on 260,40€)
 

Kurssin aihealueet:

1. jakso: Blogin perusta, tavoite, aihepiiri ja kohderyhmä.
2. jakso: Blogitekstin ideointi ja suunnittelu
3. jakso: Tekstin tuottaminen
4. jakso: Blogitekstin rakenne kuntoon, mm. otsikointi ja aloitus
5. jakso: Helppolukuinen teksti

Kurssi suoritetaan omaan tahtiin verkossa, ja kurssin aikana saat kouluttajilta palautetta työstämästäsi blogitekstistä sen eri vaiheissa – myös valmiista blogitekstistä. Lisäksi voit esittää kysymyksiä kouluttajille ja keskustella muiden kurssilaisten kanssa. Kurssilta saat materiaalipaketin, joka auttaa tekstien työstämisessä myös kurssin jälkeen.

 

Ehdota kurssia työnantajallesi! Ilmoittauduthan 8.9.2019 mennessä. Kouluttajalle luovutetaan ilmoittauneiden nimet ja sähköpostiosoitteet. 

 

Kurssi alkaa 16. syyskuuta ja päättyy 4. marraskuuta. Kurssi sisältää viisi jaksoa luentoineen, harjoituksineen ja omaa blogitekstiäsi edistävine tehtävineen. Uudet jaksot aukeavat maanantaisin. Kurssin omavastuuhinta on 200€. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkko- tai mobiilimaksuna tai luottokortilla. Ilmoittautuminen on vastaanotettu vasta osallistumismaksun maksettuasi ja vastaanotettuasi ilmoittautumisvahvistuksen. Mikäli haluat maksaa laskulla, sovithan laskutuksesta ja ilmoittautumisesta erikseen sähköpostitse tapahtumat@tral.fi. Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta laskun maksettuasi. 

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssilainen saa halutessaan rahat takaisin 30 päivän kuluessa, ellei kurssi vastaa hänen odotuksiaan. Muussa tapauksessa tai määräajan umpeutuessa osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. 

 

Askeleet asiantuntijablogiin -kurssi on uudistettu ja laajennettu versio Osaaminen esiin! Neljä askelta asiantuntijablogin kirjoittamiseen -verkkokurssista. Osaaminen esiin! -verkkokurssin kävi 1,5 vuoden aikana lähes 250 asiantuntijaa, joista 88 % piti kurssia todella hyödyllisenä.

 

Kouluttajina toimivat pitkän linjan toimittajat ja kirjoituskouluttajat Sanna Sevänen, YTM, ja Mari Valkonen, YTM, Kide Consulting Oy:stä.

Lisätietoa kurssin sisällöstä: kurssikuvaus

 

Lisätietoja:

tapahtumat@tral.fi

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.