Ajankohta

14.9.2018 09:00 – 14.9.2018 12:00

Paikka

Pyynikin urheilukenttä, Tampere

Tapahtumaluokka

Tampereen seutu← Takaisin

Walk for jobs - rekrytointitapahtuma korkeakoulutetuille
14.9.2018 klo 9 – 12

Pyynikin urheilukenttä
F.E. Sillanpäänkatu, 33230 Tampere

Jo 7. kertaa järjestettävä Walk For Jobs kerää yhteen rekrytoivat yritykset ja pirkanmaalaiset aktiiviset korkeakoulutetut työnhakijat. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Walk For Jobs on erilainen ja rento rekrytointitapahtuma: Tule paikalle ”goretexeissäsi”, löydä mielenkiintoinen keskustelukumppani ja kävele kenttäkierros leppoisasti jutellen. Tapahtuman aikana käydään satoja keskusteluja, yhteystiedot vaihtavat omistajaa ja yhteistyön kipinöitä syntyy.

Ohjelma:

9:00    Tapahtuman avaussanat
9:10    Keskustelut urheilukenttää kiertäen, verkostoitumista
11:50   Tapahtuman päätössanat

Työnhaussa on mukana ammattilaisia ja asiantuntijoita mm. seuraavilta aloilta: markkinointi, myynti, taloushallinto, HR, viestintä, ICT, logistiikka, suunnittelu, sähkö, kone, automaatio ja kiinteistöala. Tapahtuma on maksuton.

Työnhakijat ja yritykset voivat ilmoittautua mukaan Uratehtaan sivujen kautta.


Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten korkeakoulutettujen tai vastaavissa työtehtävissä työskennelleiden työtä etsivien ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Uratehdas auttaa löytämään uusia mahdol­li­suuksia oman osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoaa uraohjausta ja -neuvontaa. Järjestämme monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä koulutuksia sekä pienryhmätoimintaa. Tuemme myös osallistujiamme työttömän työnhakijan määräaikaishaastatteluihin liittyvien työllistymissuunnitelmien tekemisessä.

Uratehtaan taustalla on Pirkan­maan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry. Uratehtaan toimintaa rahoittavat Pirkanmaan TE-palvelut, Tekniikan Akateemisten liitto TEK ry, Insinööriliitto IL ry, Tampereen Insinöörit ry, Suomen Ekonomit, Tradenomiliitto TRAL ry, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto LOIMU ry, Myynnin & Markkinoinnin Ammattilaiset MMA, Akavan Erityisalat sekä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKA ry.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.