Ajankohta

24.1.2019 17:30 – 24.1.2019 18:30

Paikka

Webinaari

Tapahtumaluokka

Koko Suomi

Järjestäjä

Tradenomiliitto TRAL← Takaisin

"Me kaikki koemme stressiä. Riippuu viime kädessä kuitenkin itsestämme, auttaako stressi meitä kasvamaan ja kukoistamaan vai kuihduttaako se meidät kohti uupumusta. Stressi on kuin kaksiteräinen miekka – se voi olla keino saavuttaa omat unelmansa sekä toisaalta huono, epätoivottava tila olla saavuttamatta niitä. Samalla tavalla kuin kolikossa on kaksi puolta, on stressikin kaikessa dualismissaan sekä uhka että mahdollisuus. Ongelmaksi stressi kasvaa silloin, kun se on jatkuvaa. Jos työn hedelmistä ei pääse nauttimaan eikä palautumista synny riittävästi, ajaa tilanne lopulta ahdinkoon sekä fyysisesti että psyykkisesti. Tässä yhteydessä osa ihmisistä lyö niin sanotusti ”hanskat tiskiin”, toisilla ”leikkaa kiinni” ja joku voi ”palaa loppuun” (burn-out). Parhaimmillaan kokemuksistaan kuitenkin oppii, mikä auttaa sietämään stressiä tavalla, joka tekee meistä vahvempia.”

 

LÄÄKÄRI OLLI SOVIJÄRVI

Olli Sovijärvi on yksi kokonaisvaltaisen lääketieteen pioneereista Suomessa. Sovijärven työura alkoi viiden vuoden jaksolla SPR:n Veripalvelussa lääketieteellisenä päivystäjänä. Hän valmistui Helsingin yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta lääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2006 ja ryhtyi itsenäiseksi ammatin- harjoittajaksi vuonna 2008. Sovijärvi suoritti John F. Kennedy Universityssä erityisesti psykologiaan ja filosofiaan keskittyvän integraaliteorian tutkinnon vuosina 2010–11.

Varsinainen lääkärin työuran alkupuoli kului Suomen ensimmäisessä lääkäripalveluja vuokraavassa yrityksessä reilun viiden vuoden ajan. Työnkuva piti sisällään muun muassa terveyskeskuspalvelua, lukuisia päivystyksiä ja toimimista takapäivystäjänä eri puolilla Suomea. Sovijärvi onkin työskennellyt Suomessa lähes 50 eri päivystyspisteessä.

Lukuisat esiintymiset mediassa, sosiaalisen median artikkelit sekä Suomen ensimmäinen terveysaiheinen podcast ovat luoneet ihmisille tietoisuutta siitä, mitä terveydenhoito voi parhaimmillaan olla. Sovijärvi on myös konsultoinut useita eri hyvinvointialan ja terveysteknologian yrityksiä ja palveluntuottajia.

Vuosina 2013–18 Sovijärvi harjoitti lääkärin ammattiaan yksityisellä ravitsemukseen ja kokonaisvaltaiseen terveydenhoitoon keskittyvällä klinikalla. Tällä hetkellä Sovijärvi keskittyy ensisijaisesti ihmisten terveyttä ja hyvinvointia edistävien sisältöjen tuotantoon. Sovijärvi pitää myös koulutustilaisuuksia ja esitelmiä erityisesti biohakkeroinnista, suorituskyvyn optimoinnista, ravintokysymyksistä sekä suoliston tasapainon hoidosta.Vapaa-ajallaan hän harrastaa monipuolisesti erityisesti voimailuun keskittyvää liikuntaa, lapsensa kanssa leikkimistä, musiikkia ja hulvatonta huumoria.

 

Aika: 24.1.2019 klo 17.30-18.30
Paikka: Saat linkin ilmoittautumisvahvistuksessa

Ilmoittautumisoikeus on kulta-, musta- ja täysjäsenillä.

 

Lisätietoja: 

tapahtumat@tral.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.